Pakej Pulau Perhentian & Redang 2013

19 Januari 2011 Dikarutkan oleh Linglung

PERHENTIAN KECIL
  • RM200-RM300 
  • 3 hari 2 malam (3 days 2 nights)
  • Bot pergi & balik (Return boat transfer)
  • Snorkelling ~ 4-5 jam (with boatman guide)
  • Snorkel mask + Life jacket
  • Chalet aircond (aircond room)
* Terdapat pakej berharga RM180 untuk 'backpackers' (3H2M)

UNTUK TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN SILA HUBUNGI 
012 9669842 (Amy) BB Pin: 22A7450D

PERHENTIAN BESAR
  • RM 290
  • 3 hari 2 malam (3 days 2 nights)
  • Bot pergi & balik + snorkelling package (Return boat + snorkelling)
  • Chalet kipas @ aircond (Fan @ aircond room)
  • Harga akan berubah mengikut pilihan chalet
UNTUK TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN SILA HUBUNGI 
012 9669842 (Amy)  BB Pin: 22A7450D

*****


PAKEJ PENUH 3 HARI 2 MALAM (FULLBOARD) REDANG LAGOON

Harga Pakej: RM320-RM330
Pakej Termasuk
1. Feri pergi dan balik Jeti Syahbandar - Redang - Jeti Syahbandar (Return ferry transfer)
2. 2 x Sarapan pagi (breakfast)
3. 2 x Makan tengahari (lunch)
4. 1 x Makan malam (dinner)
5. 1 x BBQ
6. 2 x Minum petang (tea break)
7. 3 x Snorkeling trip (snorkeling trip with boatman guide)
8. Penginapan dan kemudahan berhawa dingin untuk 3 hari 2 malam (accomodation)


Untuk tempahan Pakej PULAU REDANG sila hubungi AMY 012 966 9842

Bercuti di Pulau Perhentian memang paling pure dia punya feel. Definisi bercuti tu memang boleh difahami dengan sangat dalam bila bercinta dengan semesta di sana. Pemahaman dalam kenikmatan ber'snorkelling' juga dapat dinikmati dengan feel yang paling wow! Feel 'wow' tu juga yang bawak gua pergi ke sana 3 kali dalam masa 3 tahun berturut-turut. 'Wow' gila tempat ni sampai gua boleh gerenti lu punya hati akan tertinggal kat sana walaupun dah seminggu balik ke tempat asal. Gerenti! Ini gua share sikit gambar daripada trip yang lepas. Terbaik!





















Amacam? Dekat pulau ni, jangan harap nak dengar bunyi enji kereta mahupun motosikal. Yang kita boleh dengar hanyalah bunyi angin, suara alam dan suara hati. Tak percaya, pergi dan feel sendiri.

PENAJA




Hubungi 012 222 3414 untuk membuat pertanyaan, belian atau menjadi pengedar/stokis mobil Umie Young & Umie Slimm. Produk akan dihantar secara kurier ke seluruh Malaysia sehari selepas tempahan dan bayaran dibuat. Kos penghantaran adalah PERCUMA.


Share

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang urusan dan pertanyaan untuk pengiklanan, undangan majlis VIP, jemputan perkahwinan, petua ilmu kebatinan, tips-tips membuat duit palsu menggunakan daun pisang, pendapat tentang soal cinta dan segala macam rahsia cakerawala samada rasmi ataupun bukan rasmi, anda boleh e-melkan kepada saya di aisalinglung [at] gmail.com. Untuk lebih mudah, isi borang e-mel dengan menekan tab 'contact' nun di atas sana.